Vakantiepark Hekkeland
Met sfeer van toen camping nog camping was... met de luxe van nu!

Kamperen op onze camping     

 

De camping is ingericht voor tenten, caravans en kampeerauto’s en is toegankelijk voor gezinnen en stellen. De tenten staan op twee ruime velden opgesteld, samen met de tour-caravans en eventueel campers. Onze camping is kleinschalig en erg rustig. U vindt bij ons dan ook geen recreatieteam op de camping. Maar buiten onze camping is voor minmaal 6 weken vertier te boeken. Dus heerlijk rustig voor uw tent op onze camping verdiept in een boek .......

Ook in de winter is het mogelijk om bij ons te kamperen met eigen tent of toercaravan. Ons toilet gebouw is verwarmd. Rederij Doeksen geeft ook in de winter periode leuke kortingen.

U heeft zelf geen tent ? ( alleen tijdens de Oerol )
Bij ons kunt u een volledig ingerichte tent huren.Waar u zelf om moet denken is een slaapzak verder zal een theedoek en een kussen belangrijk zijn. De tent staat klaar als u aankomt en kunt u gelijk van uw vakantie gaan genieten bij ons op de camping.( van 13 juni tot 23 juni Oerol)

 

The Pod/ woodlodge(2-persoons trekkershut)

The Pod is een verhuur accommodatie die is overgewaaid uit Groot-Britannië. Onze camping is de eerste in en enige op Terschelling met deze gezellige kleine hutjes, welke geheel zijn opgetrokken uit hout. Ze zijn ook in de koudere periodes behaaglijk vanwege de schapen wollen isolatie en dubbele beglazing.

U kunt een verblijf in een Pod zien als een kampeer vakantie zonder tent. U verblijft in een ruimte van ca. 3,7 x 3,0 meter. In de Pods is een kacheltje en verlichting aanwezig, en er staat twee boxsprings die eventueel als 2-persoonsbed te gebruiken is. Beddengoed is niet aanwezig maar wel te huur. Voor trekkers ontbijtjes  kunt u terecht in onze gezellige tearoom / receptie.

 

 

> Klik hier voor meer informatie over onze Piramide tent, 3 persoons

 

Webdesign - StudioMsign                                                                Camping Hekkeland  - Molkenbosweg 16  - 8894 KJ -  Terschelling Formerum  - tel: 0562-448606

Pods