Gezinscamping Hekkeland
Met sfeer van toen camping nog camping was... met de luxe van nu!

Recron

 

Wij ondernemen niet alleen in ons eigen belang, daarom zijn wij aangesloten bij Recron. Voor meer inhoudelijke informatie verwijzen wij u door naar de site van Recron zelf. Maar waar komt het in het kort op neer...

 

Recron: meer bescherming dan de wet

De Recron is een organisatie waarbij Nederlandse campings zich kunnen aansluiten. Campings die bij de Recron zijn aangesloten hanteren allemaal de Recron-voorwaarden. Deze voorwaarden gelden ook op ANWB-erkende campings.

 

De voorwaarden zijn het resultaat van onderhandelingen tussen de Recron, Consumentenbond en de ANWB. De ANWB en Consumentenbond behartigen in deze onderhandelingen de belangen van de kampeerders zo goed mogelijk. Recron is de belangenbehartiger van de campings. De Recronvoorwaarden, die verschillen per soort standplaats (jaar, seizoen of toeristisch), bieden de consument meer bescherming dan de wet. Ze kennen onder meer beschermende bepalingen voor opzeggingen en prijsverhogingen.
 

Campings die niet zijn aangesloten bij de Recron en die niet ANWB-erkend zijn, hebben hun eigen voorwaarden. Vaak geven deze de consument geen bescherming tegen het verhogen van de prijs en het opzeggen van de standplaats!

 

 

Webdesign - StudioMsign                                                                Camping Hekkeland  - Molkenbosweg 16  - 8894 KJ -  Terschelling Formerum  - tel: 0562-448606